verhalen2015.hus-dreutel

verhalen2015.hus-dreutel

Nog drukkere dinsdagwandeling

BlogGeplaatst door yvonne di, september 29, 2015 16:58:59
29 september. Was het gisteren een drukke wandeling ... nou dat was nog niets vergeleken met vandaag. Ik wist het voordat we weggingen want de groep was er zeker naar. smiley
Max de labrador, Sjef Special, Max de landseer en Mees de teckel. Samen met Bas, MacKenzie en Blue en Lukkia die ook weer eens meegaat.

Max de lab is met vakantie geweest en Sjef is helemaal blij zijn vriendje weer te zien. smileyOf dat wederzijds is, is niet helemaal duidelijk want om de haverklap hangt Max bij Sjef in zijn nek.
Ook kleine Mees bemoeit zich met de twee drukteschoppers en Max de Landseer is gek op kleine hondjes en heeft hier heel veel tegen te vertellen dus vandaag is het Mees waar hij tegen aan staat te blaffen.smiley

Ook Bas wil zich nog wel eens in het strijdgewoel mengen maar als het dan niet werkt, staat hij mij hulpeloos aan te kijken.... "Tja Bas ... bij mij luisteren ze ook niet!!"

Lukkia vindt al die nieuwe honden wel interessant. Max en Max kent hij al wel maar Mees niet en ook Sjef is hem onbekend. Sjef denkt een nieuw vriendje te hebben in Lukkia maar hij is natuurlijk te opdringerig wat Lukkia hem ook duidelijk laat blijken.smiley

MacKenzie krijgt niet zoveel mee van al deze drukte. Die is ergens achteraan aan het snuffelen en doet gewoon haar eigen ding.smiley Blue heeft wel zin om te rennen maar als hij dan in de buurt komt van de 2 drukteschoppers houdt hij in en gaat achter mij lopen. Als het dan weer wat is gekalmeerd begint hij weer te spurten.
Rust en drukte wisselen elkaar af ...

Gelukkig werkt het weer wel heel erg mee. Het is zonnig met wat wind en een zeer aangename temperatuur. In de zon is het zelfs warm. smileyGewoon een heerlijke herfstdag maar wel een drukke herfstdag.

Foto's

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.