verhalen2015.hus-dreutel

verhalen2015.hus-dreutel

Een prachtige herfstdag

BlogGeplaatst door yvonne wo, september 23, 2015 15:54:38
23 september. Vandaag is de herfst begonnen. De astronomische herfst maar als je naar het weer kijkt is het prachtig buiten. smiley De zon schijnt, de hemel is blauw en er staat geen zuchtje wind. Oké het is fris maar dat hoort bij herfstochtenden. Met het zonnetje erbij warmt het snel op.

Het bos ziet er ook prachtig uit. De velden zijn oversluierd met bedauwde spinnenwebben en ook de dennenbomen hangen vol met dat natte zachte spul wat regelmatig over je gezicht strijkt als je te dicht langs de bosjes loopt. smiley

De honden vinden het alleen maar leuk om doorheen te rennen. We hebben een klein clubje vandaag. Pippa, Bo, Wout en Silke die samen met Guus en Santos, Dreutel, Jolle en Vigor mee gaan wandelen. Leonie loopt ook mee.

Alleen de jonge Pippa is druk en ze probeert alles en iedereen in haar druk-zijn te laten meedelen. Kleine Woutje wil ook wel met haar spelen en het gaat een tijdje goed. Totdat Pippa iets te lomp wordt en dan hangt Wout in haar oor, en nog eens, en nog eens. smiley En dan begrijpt Pippa dat ze even wat minder moet doen. smiley Ook met Bo speelt Pippa, althans Pippa speelt. Voor Bo is het veelal domineren maar ze kunnen ook samen rennen.

Dat kan ze ook met de snelle Silke. Die is in de bochten veel sneller dus Pippa kan haar niet inhalen en als Woutje dan weer tussendoor komt stapt ze snel over naar de kleine Shi Tzu om daarmee verder te spelen.

De rest van het spul is eigenlijk behoorlijk rustig. Guus en Santos, moe van 2 weken Dreutelen en Dreutel zelf en Jolle en Vigor stappen gewoon mee. Alleen bij het vennetje wil alles nog wel in de benen komen. Even zwemmen of badderen en stokjes halen.

Als je dit dan vergelijkt met de wandeling van de dag ervoor .... smiley

Foto's  • Reacties(0)//verhalen2015.hus-dreutel.nl/#post145