verhalen2015.hus-dreutel

verhalen2015.hus-dreutel

Je kunt niet altijd geluk hebben

BlogGeplaatst door yvonne wo, september 16, 2015 14:57:05
16 september. Het weer werkt niet echt mee vandaag. Volgens buienalarm zou het tijdens het wandelen zo goed als droog zijn .... nou, denk dat ze toch eens goed omhoog moeten kijken.... 'zo goed als' is dus 'helemaal niet' droog.smiley Het druppelt gestaag door. Ook warm is het niet met 12,5 graad.

Maar goed, er moet gewerkt worden en er moeten 2 meiden ingewerkt worden. Sanne en Leonie gaan vandaag allebei mee. Met 3 honden in de auto - Guus, Santos en Maxje, halen we verder Bo, Wout, Silke, Yuki, Pippa en Senna op.
Omdat ik eigenlijk al de hele week in Hoogersmilde wandel gaan we vandaag naar de grote wandeling bij de Spartelvijver, nat of niet nat.smiley Je kunt niet altijd geluk hebben met het weer.

En de honden vinden al dat gedruppel niet erg. Die hebben er helemaal niets van. Silke gaat uit haar dak door te gaan rennen; Pippa en Senna hebben elkaar gevonden en zijn samen aan het klieren, Maxje en Wout zijn weer vriendjes smileymaar Wout speelt ook nog even met Senna.
Bo rent ver vooruit en komt af en toe terug om Pippa de les te lezen en te zorgen dat ze wat minder druk is, Guusje heeft haar stokjes en Santos zijn 'etenswaar' op de grond of waar hij het dan ook vandaan haalt.
Zelfs Yuki schijnt de regen niet te deren vandaag. Hij trippelt overal tussendoor, likt hier en daar een bek en gaat verder zijn eigen gangetje.

Bij de Spartelvijver gaan de 2 dames los met stokjes gooien smileyen de honden vinden het prachtig. Vooral de snelle Pippa haalt al de stokjes uit het water. Dus een stokje de ene kant op en een stokje de andere kant op gooien zodat Woutje en Max ook een kans krijgen.

Het is een dolle boel in het water en ondanks de temperatuur gaan de honden allemaal het water in. Zelfs Yuki haalt een stok uit het water om er vervolgens met Santos aan te gaan lopen trekken.smiley

We maken het rondje af en lopen terug naar de bus. Alles loopt een beetje met ons mee en snuffelt wat her en der. Behalve Senna en Pippa. Daar schijnt de energie nog niet op te zijn. Die zijn aan het spelen en rennen en in elkaars oor aan het hangen totdat we bij de bus zijn maar dan ..... is het stil. Een bus vol tevreden honden!smiley

Foto's  • Reacties(0)//verhalen2015.hus-dreutel.nl/#post140